Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Halo Infinite

Halo Championship Series Charlotte Online-kvalifiseringen er forsinket

343 Bransjer ønsker å «få kvalifisering ut av veien» før en balanseoppdatering 15.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utvikler 343 Industries har kunngjort at den kommende Halo Championship Series Charlotte Online Qualifiers vil finne sted senere enn forventet. Som avslørt av Halo esports leder "Tashi" på Twitter, er årsaken bak forsinkelsen ned til to grunner, tilsynelatende.

Forresten som Tashi rammer inn kunngjøringen, er 343 Industries både ute etter å bruke den ekstra tiden til å "sikre en flott opplevelse", men også slik at den kan få alt "ut av veien" før en balanseoppdatering kommer 15.

"Vi har en balanseoppdatering planlagt å slippe den 15., så vi ønsker å få kvalifisering ut av veien og ikke bli forstyrret av oppdateringen, og vi ønsker å sikre nok tid til reisebestilling. Til slutt øker vi stipendbeløpet per kvalifiserte lag for å ta hensyn til nye datoer.

Tashi snakket om dette vil påvirke lag som forventes å være til stede for den fysiske delen av turneringen, og uttalte også: "Vi ønsker aldri å gjøre endringer etter at vi har kunngjort, og jeg beklager frustrasjonen og bryet dette kan føre til. Full hendelser veikart fortsatt på vei også.

Halo Infinite

Relaterte tekster

0
Halo Infinite (Flerspiller)Score

Halo Infinite (Flerspiller)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Flerspilleren i Halo er hellig, men etter å ha levd i årevis som en frafallen Halo-entusiast, kan 343 Industries få meg til å tro igjen?

0
Halo Infinite (Kampanjen)Score

Halo Infinite (Kampanjen)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Etter en skuffende presentasjon av kampanjen i fjor ble Halo Infinite utsatt et helt år. Er det sant det de sier om den som venter på noe godt?Loading next content