Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo: Combat Evolved

Halo: Combat Evolved-mod introduserer bedre grafikk på PC

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En enorm mod har blitt sluppet til PC-versjonen av Halo: Combat Evolved. Den legger til seks nye oppdrag og flere andre forbedringer til spillet. Ikke minst grafiske. Modden kom først i 2017 og heter SPV3 (single-player version 3), men har siden den gang vokst og er nå oppe i versjon 3.2.

Med SPV3.2 oppdateres Combat Evolved med blant annet 4K-grafikk og mulighet for å spille med ultrawide-format. Hvordan det ser ut kan du se i en ny trailer via denne linken.

Modden er 3.5 GB stor og krever at du allerede eier Combat Evolved, og ettersom dette bare er en mod, er det verdt å minne om at det kan finnes bugs og liknende.

HQ
HQ
Halo: Combat Evolved

PC Gamer

Relaterte tekster

3
Halo: Combat EvolvedScore

Halo: Combat Evolved

ANMELDELSE. Skrevet av Lars Petter Svendsen

Endelig er det her. Spillet PC-eiere verden over har lengtet etter i 2 år. Det store spørsmålet er: "Er det like bra som Xbox versjonen?"

7
Halo (NTSC)Score

Halo (NTSC)

ANMELDELSE. Skrevet av Nicklas Mether

Som oftest tar det en god stund før utviklere lærer seg å håndtere en konsoll, og hvis dette er tilfellet med Xbox har vi mye godt i vente - for allerede nå overgår Halo det meste!Loading next content