Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo: Combat Evolved

Halo først i år 2008

Så du nok vente en stund til ...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Okay, innen du flyr i flint, så les overskriften en gang til: Halo først i år 2008. Det er ikke snakk om spillet, altså Halo 3, men derimot den lenge etterlengtede filmen som har selveste Peter Jackson (King Kong, Ringenes Herre) om bord som produsent.

Ifølge filmnettsiden IMDB, så er Halo-filmen nå utsatt fra 2007 til en gang i år 2008 og dermed skal du altså ikke snike deg inn i kinoens mørke neste sommer. Halo-filmen er som sagt under produksjon av Peter Jackson og hans kone Fran Walsh, mens manuskriptet er skrevet av Alex Garland (28 Days Later og The Beach). Det vites enda ikke hvem som skal være instruktør på filmen, men Jackson har hatt flere samtaler med Guillermo Del Toro, mannen bak Hellboy og Blade II.

Ifølge Bungie vil en utsetting av Halo-filmen ikke ha noen innvirkning på seriens tredje spil, som ble annonsert ved dette års E3-messe.

Ja ja, slik kan det gå!

Flere nyheter om Halo finner du inn her

Halo: Combat Evolved

Relaterte tekster

3
Halo: Combat EvolvedScore

Halo: Combat Evolved

ANMELDELSE. Skrevet av Lars Petter Svendsen

Endelig er det her. Spillet PC-eiere verden over har lengtet etter i 2 år. Det store spørsmålet er: "Er det like bra som Xbox versjonen?"

7
Halo (NTSC)Score

Halo (NTSC)

ANMELDELSE. Skrevet av Nicklas Mether

Som oftest tar det en god stund før utviklere lærer seg å håndtere en konsoll, og hvis dette er tilfellet med Xbox har vi mye godt i vente - for allerede nå overgår Halo det meste!Loading next content