Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo: Combat Evolved

Halo: Ghosts of Onyx

Mye mer Master Chief

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bungie og selskapet Tor Books presenterte forrige helg omslaget til den fjerde Halo-boken, Halo: Ghosts of Onyx, som slippes i november.

Boken utspilles etter lanseringen av Halo-spillene når Spartan II-programmet hadde blitt offentlig og historier om hvordan Master Chief reddet menneskeligheten hadde blitt legendarisk. Men krigen er enda langt ifra over og covenanterne fortsetter sitt korstog.

Derfor har UNSC en ny plan som involverer et hundretalls modige menn samt naturligvis en kriger kledd i grønn Mjolnir-utrustning. Den nesten øde planeten Onyx er plassen for planen, men noe føles ikke helt riktig ut og kan ødelegge alt.

Halo: Combat Evolved

Relaterte tekster

3
Halo: Combat EvolvedScore

Halo: Combat Evolved

ANMELDELSE. Skrevet av Lars Petter Svendsen

Endelig er det her. Spillet PC-eiere verden over har lengtet etter i 2 år. Det store spørsmålet er: "Er det like bra som Xbox versjonen?"

7
Halo (NTSC)Score

Halo (NTSC)

ANMELDELSE. Skrevet av Nicklas Mether

Som oftest tar det en god stund før utviklere lærer seg å håndtere en konsoll, og hvis dette er tilfellet med Xbox har vi mye godt i vente - for allerede nå overgår Halo det meste!



Loading next content