Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo: Combat Evolved

Halo gratis på nettet

Master Chief er tilbake

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Marvel Comics og Bungie har lagt opp en gratis smugtitt på den kommende Halo-serien. Den kommer til å gå igjennom alt som vises i spillene samt fylle ut viktige løkker i historien som kretser rundt de episke kampene mot flod, covenanter og utforskningen av de merkelige ringene.

Alt vi har lært oss å elske fra spillene slik som våpen, Warthogs, plasser og til og med Sergeant Johnson kommer til å finnes. Tegnende og fortellende finner vi noen av seriebransjens mest erkjente navn, slik som Moebius, Phil Hale, Ed Lee, Tsutomo Nihei, Jay Faerber, Andrew Robinson, Simon Bisley og Lee Hammock.

Klikk her for å bladde deg igjennom smugtitten. Observer at en gratis registrering som tar ca. ett minut kreves for å få tilgang til den. Halo Graphic Novel slippes ellers den 12. juli.

Halo: Combat Evolved

Relaterte tekster

3
Halo: Combat EvolvedScore

Halo: Combat Evolved

ANMELDELSE. Skrevet av Lars Petter Svendsen

Endelig er det her. Spillet PC-eiere verden over har lengtet etter i 2 år. Det store spørsmålet er: "Er det like bra som Xbox versjonen?"

7
Halo (NTSC)Score

Halo (NTSC)

ANMELDELSE. Skrevet av Nicklas Mether

Som oftest tar det en god stund før utviklere lærer seg å håndtere en konsoll, og hvis dette er tilfellet med Xbox har vi mye godt i vente - for allerede nå overgår Halo det meste!Loading next content