Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo Infinite

Halo Infinite får 8v8 Squad Battle på klassiske Halo 3-kart

343 Industries har lansert en ny spilleliste som Halo-veteraner garantert vil sette pris på.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du spør folk om hvilket Halo-spill de liker best, er sjansen stor for at ganske mange vil svare Halo 3. Det ble utgitt i 2007 som det første Halo-spillet til Xbox 360 og fikk overveldende positive anmeldelser og enorme salgstall.

Nå har 343 Industries tydeligvis innsett at dette er noe mange spillere ønsker å vende tilbake til. De har derfor lansert en modus kalt 8v8 Squad Battle for Halo Infinite. Studioet forklarer konseptet, som sammenlignes med den gode, gamle klassikeren Big Team Battle:

"Hvis du synes Big Team Battle er for kaotisk i 12v12, men 4v4 ikke er nok, så la oss introdusere deg for den nye Squad Battle-spillelisten!

Squad Battle er en blanding av Slayer- og Objective-modus i 8v8 på kart som er laget av fellesskapet, og som egner seg godt til både infanteri- og kjøretøykamp. Noen av kartene kan til og med virke litt kjente for Halo-veteraner..."

For å maksimere nostalgien i 8v8 Squad Battle har tre Forge-skapte klassikere fra Halo 3 blitt lagt til i denne nye modusen, og utvalget er virkelig godt:

- Halo 3 Last Resort Remake
- Halo 3 Valhalla Remake
- Halo 3 Rat's Nest Remake

Gå til Halo Waypoint for å lese mer om dette. Eller... bare start opp Halo Infinite og bli med på moroa.

Halo Infinite

Relaterte tekster

0
Halo Infinite (Flerspiller)Score

Halo Infinite (Flerspiller)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Flerspilleren i Halo er hellig, men etter å ha levd i årevis som en frafallen Halo-entusiast, kan 343 Industries få meg til å tro igjen?

0
Halo Infinite (Kampanjen)Score

Halo Infinite (Kampanjen)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Etter en skuffende presentasjon av kampanjen i fjor ble Halo Infinite utsatt et helt år. Er det sant det de sier om den som venter på noe godt?Loading next content