Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo Infinite

Halo Infinite får endelig karriererangeringer neste måned

Og Infection.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har ikke vært noen hemmelighet at Halo Infinite live-service-elementer har vært skuffende. Etter at spillet debuterte i slutten av 2021 har det blitt lagt til relativt lite innhold. Til tross for at skytespillet blir 19 måneder nå blir neste måneds sesong bare den fjerde, men denne vil i det minste by på flere etterspurte funksjoner.

343 Industries har bekreftet at Season 4 av Halo Infinite skal få karriererangeringer som bruker det militære systemet fansen husker fra Halo: Reach, samt den populære Infection-modusen.

Det vil også være noen få andre godbiter, deriblant premiumbelegg som gjelder for alle rustninger, og vi blir fortalt at det vil være en bonus XP-helg satt til 2-4 juni slik at spillerne får sjansen til å bykse gjennom Battle Pass-ene.

Forge-brukere vil imidlertid sannsynligvis bli litt skuffet over å høre at remaken av Halo 5-kartet Plaza først kommer med Season 5, noe som betyr at vi nok må vente helt til 2024 på det.

Season 4 av Halo Infinite starter 20. juni om alt går som planlagt.

Halo Infinite

Relaterte tekster

0
Halo Infinite (Flerspiller)Score

Halo Infinite (Flerspiller)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Flerspilleren i Halo er hellig, men etter å ha levd i årevis som en frafallen Halo-entusiast, kan 343 Industries få meg til å tro igjen?

0
Halo Infinite (Kampanjen)Score

Halo Infinite (Kampanjen)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Etter en skuffende presentasjon av kampanjen i fjor ble Halo Infinite utsatt et helt år. Er det sant det de sier om den som venter på noe godt?Loading next content