Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo Infinite

Halo Infinite får ray tracing på Xbox Series X

Funksjonen er allerede lagt til på PC.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sesong 3 av Halo Infinite startet denne uken og la til mye nytt innhold i spillet, inkludert tre nye flerspillerkart. Sammen med starten av den nye sesongen fikk vi også en ganske heftig oppdatering som la til og justerte mange nye ting. En av dem var ray tracing (strålesporing, om du vil) på PC.

343 Industries forklarer hvordan du aktiverer dette via Halo Waypoint:

"Spillere på PC kan nå veksle mellom strålesporede lys og skygger fra Innstillinger-menyen. Når denne funksjonen er aktivert vil alle skygger som kastes av solen vises mer detaljert i flerspillerspillingen. "Raytraced Sun Shadows"-alternativet gjelder ikke for Halo Infinite-kampanjen.

Heldigvis har 343 Industries heller ikke glemt konsollene, da det viser seg at denne funksjonen også kommer til Xbox Series X: "Dette alternativet vil være tilgjengelig på Xbox Series X i en fremtidig oppdatering for Halo Infinite."

Har du spilt Halo Infinite: sesong 3 ennå, og hva synes du om det?

Halo Infinite

Relaterte tekster

0
Halo Infinite (Flerspiller)Score

Halo Infinite (Flerspiller)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Flerspilleren i Halo er hellig, men etter å ha levd i årevis som en frafallen Halo-entusiast, kan 343 Industries få meg til å tro igjen?

0
Halo Infinite (Kampanjen)Score

Halo Infinite (Kampanjen)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Etter en skuffende presentasjon av kampanjen i fjor ble Halo Infinite utsatt et helt år. Er det sant det de sier om den som venter på noe godt?Loading next content