Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo Infinite

Halo Infinite fortsetter å øke i popularitet - har flere spillere enn Destiny 2

Helt siden lanseringen av Forge og Season 5: Reckoning ser det ut til å gå i riktig retning.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Til tross for et enormt antall spillere i starten, mistet Halo Infinite raskt ballen etter lanseringen da 343 Industries ikke klarte å gi den støtten en stor live-service-tittel trenger og også forsinket flere viktige funksjoner, noe som førte til at folk forlot spillet.

Men en mislykket utgivelse kan fikses med hardt arbeid, noe spill som No Man's Sky, Rainbow Six: Siege og Cyberpunk 2077 har vist. Og helt siden lanseringen av Forge og Season 5: Reckoning virker det som om Halo Infinite har beveget seg i riktig retning. Vi visste allerede om den økende populariteten på Steam, og nå melder Windows Central at også Xbox-versjonen begynner å få vind i seilene.

Det viser seg at Halo Infinite nå har passert Destiny 2 på listen over de mest spilte spillene på Xbox i USA. Destiny 2 er laget av skaperne av Halo-serien, Bungie, og er også en førstepersons live-service-tittel, noe vi antar gjør 343 Industries ekstra fornøyde.

Likevel ligger Halo Infinite bare på 16. plass på listen, så det er definitivt fortsatt rom for forbedring.

Halo Infinite

Relaterte tekster

0
Halo Infinite (Flerspiller)Score

Halo Infinite (Flerspiller)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Flerspilleren i Halo er hellig, men etter å ha levd i årevis som en frafallen Halo-entusiast, kan 343 Industries få meg til å tro igjen?

0
Halo Infinite (Kampanjen)Score

Halo Infinite (Kampanjen)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Etter en skuffende presentasjon av kampanjen i fjor ble Halo Infinite utsatt et helt år. Er det sant det de sier om den som venter på noe godt?Loading next content