Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo Infinite

Halo Infinite-lekkasjer tegner et interessant bilde av spillets fremtid

Det virker som om 343 Industries er langt fra ferdig med Halo Infinite.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Til tross for en nylig undersøkelse som spør om spillerne er ferdige med Halo Infinite ser det ut til at mye innhold fortsatt vil komme til spillet i 2023.

Kjente Halo Infinite-lekkere har nylig samlet informasjon i en Resetera-tråd om det kommende innholdet som skal utgis i løpet av det neste året eller så.

Det ser ut til at opptil 28 kart er under utvikling for Halo Infinite, nye narrative hendelser er på vei, og AI NPC-er blir testet i Forge.

Halo Infinites tredje sesong, som skal lanseres tidlig neste måned, ryktes å inkludere tre til fem nye kart, et nytt våpen og fan-favorittspillmodusen Infection.

Halo Infinite

Relaterte tekster

0
Halo Infinite (Flerspiller)Score

Halo Infinite (Flerspiller)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Flerspilleren i Halo er hellig, men etter å ha levd i årevis som en frafallen Halo-entusiast, kan 343 Industries få meg til å tro igjen?

0
Halo Infinite (Kampanjen)Score

Halo Infinite (Kampanjen)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Etter en skuffende presentasjon av kampanjen i fjor ble Halo Infinite utsatt et helt år. Er det sant det de sier om den som venter på noe godt?Loading next content