Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo Infinite

Halo Infinite-sjefen Joseph Staten forlater Xbox

Microsoft gjør definitivt store endringer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Husker du da Joseph Staten, Halo-veteranen som gikk over til 343 Industries i august 2020 for å "redde" Halo Infinite, forlot studioet tidligere i år for å gå tilbake til Xbox' publiseringsdivisjon? Det viste seg at det nærmest var som om han gikk inn i resepsjonen på vei ut døren.

Staten har bekreftet at han nå forlater Microsoft helt. Han ønsker ikke å avsløre hvorfor ennå, men uttalelsen hans får det til å høres ut som et annet spillstudio har tilbudt ham noe nytt og bedre.

Hvor håper og tror du han skal, og tror du det er noe mer på gang hos Microsoft med så mange andre ledere som forlater Xbox Game Studios?

Halo Infinite

Relaterte tekster

0
Halo Infinite (Flerspiller)Score

Halo Infinite (Flerspiller)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Flerspilleren i Halo er hellig, men etter å ha levd i årevis som en frafallen Halo-entusiast, kan 343 Industries få meg til å tro igjen?

0
Halo Infinite (Kampanjen)Score

Halo Infinite (Kampanjen)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Etter en skuffende presentasjon av kampanjen i fjor ble Halo Infinite utsatt et helt år. Er det sant det de sier om den som venter på noe godt?Loading next content