Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo Infinite

Halo Infinite-spillere har laget over en million Forge-kreasjoner

Og 8,5 millioner kamper har blitt spilt i disse.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter utgivelsen tilbake i november 2022 virker det som om fansen virkelig har hatt glede av tiden sin med Halo Infinites virkelig imponerende Forge-modus. Og vi sier dette fordi 343 Industries, som en del av et nytt Xbox Wire-blogginnlegg, forteller at over en million Forge-kreasjoner er laget - og dette var per 2. januar, noe som betyr at tallet sannsynligvis er mye høyere to måneder senere.

I tillegg avslører 343 at 8,5 millioner tilpassede kamper har blitt spilt gjennom Custom Game Browser helt siden den kom i januar, noe som viser at Halo-spillere fortsatt liker å spille brukerskapt innhold.

Alt dette kommer samtidig som Halo Infinite-spillere forbereder seg på å hoppe inn i den tredje sesongen av spillet (Season 3: Echoes Within), som debuterer i morgen.

Halo Infinite

Relaterte tekster

0
Halo Infinite (Flerspiller)Score

Halo Infinite (Flerspiller)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Flerspilleren i Halo er hellig, men etter å ha levd i årevis som en frafallen Halo-entusiast, kan 343 Industries få meg til å tro igjen?

0
Halo Infinite (Kampanjen)Score

Halo Infinite (Kampanjen)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Etter en skuffende presentasjon av kampanjen i fjor ble Halo Infinite utsatt et helt år. Er det sant det de sier om den som venter på noe godt?Loading next content