Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo: Combat Evolved

Halo til halv pris

Microsofts julegave til deg

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Microsoft har lekt seg med lavere priser på nedlastbart innhold til Xbox 360 i hele desember. Sist ut nå før jul er Master Chiefs første eventyr i Halo: Combat Evolved, som frem til neste uke koster 600 Microsoft-poeng (rundt 60 kroner) å laste ned på Xbox 360. Normalpris for spillet er 1200. Så hvis du ikke fikk det spillet du ønsker deg til jul har du i alle fall sjansen til å spille en gammel klassiker for en billig penge.

Halo: Combat Evolved
Halo: Combat Evolved
Halo: Combat Evolved
Halo: Combat Evolved
Halo: Combat Evolved
Halo: Combat Evolved

Relaterte tekster

3
Halo: Combat EvolvedScore

Halo: Combat Evolved

ANMELDELSE. Skrevet av Lars Petter Svendsen

Endelig er det her. Spillet PC-eiere verden over har lengtet etter i 2 år. Det store spørsmålet er: "Er det like bra som Xbox versjonen?"

7
Halo (NTSC)Score

Halo (NTSC)

ANMELDELSE. Skrevet av Nicklas Mether

Som oftest tar det en god stund før utviklere lærer seg å håndtere en konsoll, og hvis dette er tilfellet med Xbox har vi mye godt i vente - for allerede nå overgår Halo det meste!Loading next content