Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo: Combat Evolved

Halo-fan har bygd en Warthog som kan brukes lovlig på vei

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Halo sin Warthog Combat Jeep er kanskje ett av de mest ikoniske kjøretøyene innenfor gaming, og selv om mange har gjenskapt den i det virkelige liv så har de oftest kun vært for syns skyld eller til bruk på expos og konferanser. Men én fan har tatt ting litt lengre, og bygd en Warthog som er 100% godkjent til bruk på vei.

Bryant Havercamp fra Michigan har brukt fem år(!) på å bygge om en 1984 Chevy K10 til en Warthog, og kom nylig på YouTube da kanalen Barcroft Cars besøkte ham og lagde denne imponerende videoen.

Siden chassiet, blinklysene, motoren, og alt det elektriske kom fra et kjøretøy som allerede var godkjent betyr det at Warthogen også er det. Du kan se et par bilder under, og vi anbefaler at du tar en titt på videoen via linken over.

Halo: Combat Evolved
Halo: Combat Evolved

Relaterte tekster

3
Halo: Combat EvolvedScore

Halo: Combat Evolved

ANMELDELSE. Skrevet av Lars Petter Svendsen

Endelig er det her. Spillet PC-eiere verden over har lengtet etter i 2 år. Det store spørsmålet er: "Er det like bra som Xbox versjonen?"

7
Halo (NTSC)Score

Halo (NTSC)

ANMELDELSE. Skrevet av Nicklas Mether

Som oftest tar det en god stund før utviklere lærer seg å håndtere en konsoll, og hvis dette er tilfellet med Xbox har vi mye godt i vente - for allerede nå overgår Halo det meste!Loading next content