Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Tekken 7

Han vant tidenes største Tekken-turnering

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sist helg gikk Evo 2017 av stabelen, og der ble blant annet verdens største Tekken-turnering avholdt. Echo Fox-spilleren Kim 'JDCR' Hyun Jin stakk til slutt av med seiren, og det etter å ha slått sin lagkamerat Choi 'Saint' Jin Woo i finalen.

1200 deltok i turneringen, men JDCR, Saint og Bae 'Knee' Jae Min var bedre enn dem alle. JDCR kunne dessuten ta med seg 13 000 dollar som lønn for strevet, og han er automatisk kvalifisert til sluttspillet i Tekken World Tour senere i år.

Tekken 7 ser altså ut til å ha en lovende fremtid innen esport, men vil det kunne bli like populært som Street Fighter V?

Tekken 7
Photo: Evo

Relaterte tekster

6
Tekken 7Score

Tekken 7

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Det er igjen klart for å gi juling i regi av Bandai Namco. Vi har funnet frem nevene av jern og satt karakter på den syvende Tekken-turneringen...Loading next content