Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
artikler

Håndholdtperler til ferien: Nintendo 3DS

Vi har kokt ihop en liste over hvilke spill som best gjør bil-, buss-, fly- og togturen så kort som mulig.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sommer er noe vi ser frem til her i det kalde nord, og med god grunn. Med en altfor lang og kald vinter gjør det godt å kunne kaste fem lag med klær, krype ut av hiet og kjenne på den vakre naturen. Is-spising, grilling, bading og å titte på jenter (evt gutter) mens en har solbriller på er jo også noe man har tradisjon for å gjøre om sommeren her til lands.

Likevel kan det bli for mye av det som er godt her i livet, selv sommeren. Strandliv og soling blir fort gørrkjedelig. Regnværsdagene kan komme hyppigere enn frierbrevene til Justin Bieber. Bilferier inkluderer time etter time gjennom nitrist landskap med kjedelige foreldre i framsetet. Dessuten vet enhver god gamer at sola egentlig har et sint fjes og forsøker bare å ta livet av deg (alle som har spilt Super Mario Bros. 3 vet dette).

Men fortvil ikke! Vi i Gamereactor forstår problemet deres, og har dermed kokt sammen en liste over håndholdte spill du kan kose deg med i ferien og på farta. Sommeren er ideell for å børste støvet av de håndholdte konsollene, og gir deg en gyllen mulighet til å spille spill du kanskje har oversett eller måtte hoppe over til fordel for PC-gigantene.

1. The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D.

Dette er en annonse:

Sjanger: Eventyr
Utvikler: Nintendo, Grezzo
Utgiver: Nintendo
Antall spillere: 1

Håndholdtperler til ferien: Nintendo 3DS

Er du 3DS-eier har Nintendo gitt deg den beste sommergaven. Et tretten år gammelt spill har fått nytt og forfrisket liv i sømløs stereoskopisk 3D. Kast deg uti Links største eventyr idet han må krysse tid og rom for å berge landet Hyrule fra ondskapen. Åpent og frodig landskap, gripende setting og krevende dog underholdende gåteløsing. Kan det bli bedre?

2. Super Street Fighter IV: 3D Edition.

Dette er en annonse:

Sjanger: Fighting
Utvikler: Capcom
Utgiver: Capcom
Antall spillere: 1-2

Håndholdtperler til ferien: Nintendo 3DS

Den kampsportsugnes drøm. Super Street Fighter IV var den sterkeste lanseringstittelen til 3DS, og spillet er på ingen måte en mindreverdig opplevelse sammenlignet med TV-versjonene. 3DS-versjonen tilbyr i tillegg en ny 3D-modus hvor man ser over skulderen til karakteren din snarere enn den klassiske 2D-modusen. Med sylskarp grafikk er sommeren duket for en real dose knappemosing og påfølgende senebetennelse.

3. Pro Evolution Soccer 2011 3D.

Sjanger: Sport
Utvikler: Konami
Utgiver: Konami
Antall spillere: 1-2

Håndholdtperler til ferien: Nintendo 3DS

La oss bare innrømme: Sommere uten verken OL eller fotball-VM/EM mangler noe helt essensielt. Med PES 2011 3D kan man prøve å gjøre noe med det. Selv om fotballspill er mest underholdende når fire stykk spiller sammen i sofaen, er PES 2011 3D intet dårlig alternativ. Perfekt for våte dager når fotballbanen ute ligner mest på en vannpolobane.

4. Tom Clancy's Ghost Recon: Shadow Wars.

Sjanger: Action, Strategi
Utvikler: Ubisoft
Utgiver: Ubisoft
Antall spillere: 1

Håndholdtperler til ferien: Nintendo 3DS

FPS-spillene har så langt latt vente på seg til 3DS. Ghost Recon-serien er det nærmeste man kommer, selv om spillet har tatt en lang omvei fra seriens standard-formular. Her er det turbasert strategi det går i, uten at det gjør spillet mindre underholdende av den grunn. Tempoet er roligere, men action og skyting blir det likevel.

5. Ridge Racer 3D.

Sjanger: Racing
Utvikler: Namco Bandai
Utgiver: Namco Bandai
Antall spillere: 1

Håndholdtperler til ferien: Nintendo 3DS

Det var en tid Ridge Racer var det tøffeste og mest realistiske spillet man kunne spille på arkadene. Nå er arkadehallene borte, og realismenivået i spill betraktelig høyere. Likevel presterer Ridge Racer 3D å levere en fartsfylt opplevelse med et underholdningsnivå nesten på høyde med originalen fra 1993. Perfekt for dager når pappa kjører som en 90-årig mann med hatt.

Andre spill:

Glem ikke at 3DS endelig har åpnet nettbutikken sin, og her finner man Zelda-spillet Link's Awakening, opprinnelig til Gameboy Color. Nintendogs + Cats stiller med sjarm for både små og store, og Pilotwings Resort er perfekt for den som drømmer om å fly over ei sydhavsøy. 3DS spiller også av gamle DS-spill, så sjekk gjerne ut den rike spillkatalogen der.

Neste del publiseres i morgen. Her tar vi for oss spill til PSP.Loading next content