Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
artikler

Håndholdtperler til ferien: PSP

Vi har kokt ihop en liste over hvilke spill som best gjør bil-, buss-, fly- og togturen så kort som mulig. Her er andre del!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Igår anbefalte vi fem gode 3DS-spill å ta med seg på ferieturen. Idag har turen kommet til Sonys aldrende PSP, som om ikke så altfor lenge erstattes av PS Vita. Med disse spillene bør det derimot ikke være noen tvil om at konsollen fortsatt kan sparke fra seg med prima underholdning, og listen er som følgende:

1. Grand Theft Auto: Chinatown Wars.

Håndholdtperler til ferien: PSP

Sjanger: Action
Utvikler: Rockstar Leeds
Utgiver: Take-Two Interactive
Antall spillere: 1-4

Dette er en annonse:

Er det gjengkriminalitet og biltyveri du ønsker i ferien, er GTA-spillene et soleklart valg. Chinatown Wars byr på mafiavirksomhet, action og alt det man har lært seg å forbinde med GTA-serien. Spillet er også tilgjengelig på DS.

2. God of War: Chains of Olympus.

Håndholdtperler til ferien: PSP

Sjanger: Action
Utvikler: Ready at Dawn
Utgiver: Sony Computer Entertainment
Antall spillere: 1

Dette er en annonse:

Playstation-eiere har gjennom årene lært seg å bli glad i den greske sinnataggen Kratos. Om savnet skulle bli for stort er Chains of Olympus svaret. I denne God of War-prologen må du få sola til å stå opp igjen ved å berge solguden Helios. Hack'n'slash away!

3. Metal Gear Solid: Peace Walker.

Håndholdtperler til ferien: PSP

Sjanger: Action
Utvikler: Konami
Utgiver: Konami
Antall spillere: 1

Jada, jada, vi vet at HD-versjonen er inkludert i Metal Gear Solid-samlepakken som kommer ut senere i år. Men klarer du ikke å vente er Peace Walker fremdeles ett av fjorårets beste håndholdte spill. 1970-tallseventyret med Big Boss i sentral-Amerika er intet mindre enn en ekte spionthriller av ypperste klasse.

4. Valkyria Chronicles II.

Håndholdtperler til ferien: PSP

Sjanger: Strategi
Utvikler: Overworks
Utgiver: Sega

Oppfølgeren til PS3-perlen Valkyria Chronicles byr på taktikk og third-person shooter på en gang. Ta kontroll over forskjellige soldatklasser og kjemp deg gjennom slagmarkene i det alternative Europa anno 1937. Alt innpakket en rålekker grafisk stil hvor det hele ser ut som en håndtegnet animasjonsfilm.

5. Crisis Core: Final Fantasy VII.

Håndholdtperler til ferien: PSP

Sjanger: Rollespill
Utvikler: Square Enix
Utgiver: Square Enix
Antall spillere: 1

Final Fantasy-entusiaster vil ofte fremtrekke syveren som et av seriens beste spill. I denne prologen inntar du rollen som Clouds senior-medsoldat Zack Fair, og handlingen går over en syvårsperiode hvor man følger sentrale hendelser helt opp til starten av Final Fantasy VII. I kombinasjon med Final Fantasy VII er Crisis Core uslåelig.

Andre spill:

PSN har et rikt utvalg av spill, både nye og gamle. RPG-entusiaster bør sjekke ut Final Fantasy V-IX, som alle er tilgjengelige (hvor perlen Final Fantasy VI er nyeste tilskudd på markedet), eller Kingdom Hearts: Birth By Sleep. Bil-entusiaster kan kose seg med Wipeout Pure eller Gran Turismo, strategene med Tactics Ogre: Let Us Cling Together eller Final Fantasy Tactics: The War of the Lions, og eventyrspillere kan ta med seg Daxter eller Half-Minute Hero.

Neste del publiseres i morgen. Her tar vi for oss Nintendo DS.Loading next content