Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Crysis 2

Hans Zimmer jobber med Crysis 2

Hollywood-komponisten er involvert

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Med uforglemmelig musikk til filmer som Inception, The Dark Knight, Gladiator og The Last Samurai, har Hans Zimmer for alvor etablert seg som et stort komponistnavn når det gjelder lydspor til de virkelig store Hollywood-produksjonene.

Det er derfor riktig så gode nyheter for spillentusiaster å høre at den tyske komponisten har slått seg sammen med Crytek for å levere uforglemmelig spillmusikk til actionbomben Crysis 2.

Zimmer sier:

- For meg var Crysis 2 interessant fordi Cryteks begeistring for prosjektet og universet sitt var så stort, og jeg er meget tilfreds med resultatet av samarbeidet vårt.

Anmeldelsen vår av Crysis 2 finner dere her.

Crysis 2
Crysis 2
Crysis 2
Crysis 2
Crysis 2
Crysis 2
Crysis 2
Crysis 2

Relaterte tekster

Crysis 2Score

Crysis 2

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall - GRSE

Cryteks brennhete oppfølger er et studium i godt design kombinert med nydelig grafikk. Vi har skutt oss gjennom Crysis 2 for å gi dere en omfattende vurdering...Loading next content