Norsk
Gamereactor
nyheter
Elden Ring

Har du fullført Elden Ring?

Spillet er nemlig både det spillet flest har fullført og gitt opp på HowLongToBeat.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som en gammel fan av utviklerne i FromSoftware har det vært utrolig gøy å se hvor mye oppmerksomhet og skryt Elden Ring har fått i år. Både Discorden vår og forum verden over har vist at millioner av spillere over hele verden har hoppet inn i et slikt spill for første gang, noe som har ført til en interessant milepæl.

HowLongToBeat avslører nemlig at Elden Ring ikke bare er spillet som flest har fullført i deres system i 2022, men at det faktisk også er spillet flest har lagt fra seg uten å se rulleteksten. Nå skal det jo bemerkes at dette selvsagt kun er statistikk for spillere registrert på den nettsiden. Fascinerende er det likevel, for jeg tror ærlig talt at dette til en viss grad reflekterer store deler av verden. Det er jo for eksempel overraskende mange som har fått platinum eller alle Achievements i spillet på PlayStation eller Xbox, så at flere tusen gjør nesten alt er klart. Samtidig vet jo alle som kjenner dette studioet at vanskelighetsgraden også får veldig mange til å hoppe av lasset før eller siden.

Hvordan ligger du an, og hvorfor?

Elden Ring

Relaterte tekster

0
Elden RingScore

Elden Ring

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Sadomasochisme i sin perfekte form.

0
Elden Ring får offisiell manga

Elden Ring får offisiell manga

NYHET. Skrevet av Alex Hopley

Det virker i bunn og grunn som en gjenfortelling av reisen din for å bli Elden Lord, men med langt færre skilt med teksten "dog?".



Loading next content