Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Amplitude

Harmonix ber om støtte til nytt Amplitude

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Før hverken Guitar Hero eller Rock Band så dagens lys bestod musikkspillsjangeren av titler som fortsatt brukte de tradisjonelle håndkontrollerne. Spill som Frequency og etterfølgeren Amplitude.

Nå har Harmonix bestemt seg for å gjenoppleve disse glansdagene med en HD-versjon av Amplitude til både Playstation 3 og Playstation 4, og for å få hjulene til å rulle har de opprettet en innsamling på crowd funding-siden Kickstarter.

Her ber de om midler fra fansen for å gjenskape klassikeren, og til og med forbedre den. Sving innom hvis du har noen kroner til overs, eller bare er nysgjerrig på hva dette dreier seg om.

Amplitude

Relaterte tekster

0
AmplitudeScore

Amplitude

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Visnes

Kim har testet Harmonix' første Kickstarter-spill, Amplitude. Rocker det fortsatt like hardt som før, eller har rytmen forsvunnet?

0
Amplitudes lanseringsdag er spikret

Amplitudes lanseringsdag er spikret

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Harmonix sitt Amplitude-kickstarterprosjekt har blitt utsatt en rekke ganger, men nå lover de at den endelige lanseringsdatoen er satt. Sammen med annonseringen får vi...

0
Amplitude utsatt til 2016

Amplitude utsatt til 2016

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Harmonix har skrevet et innlegg på deres Kickstarter-side angående det kommende spillet Amplitude. Der har de gode og dårlige nyheter til alle som venter i spenning på...

0
GRTV: Harmonix forteller om Amplitude

GRTV: Harmonix forteller om Amplitude

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

GRTV-gjengen møtte Harmonix' produktsjed Annette Gonzalez for kort tid siden, og da sørget de for å spørre litt om Amplitude som er på vei tilbake. Vi gikk gjennom alt...Loading next content