Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Have a Nice Death

Have a Nice Death kommer til Nintendo Switch i mars

Og forlater offisielt Early Access på PC samtidig.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

PC-spillere har allerede hatt muligheten til å spille Magic Design Studios sin 2D action roguelike-tittel, Have a Nice Death, siden spillet har vært tilgjengelig i Early Access på plattformen en stund. Men snart vil Nintendo Switch-eiere kunne ta del i moroa, ettersom spillet debuterer på hybridkonsollen til våren.

Under den nylige Indie World-sendingen ble vi fortalt at Have a Nice Death slippes på Switch, og forlater offisielt Early Access på PC, 22. mars 2023.

Det vil da koste 229 kroner, mer er for øyeblikket tilgjengelig til en rabattert pris på 183 kroner for alle Switch-eiere som forhåndsbestiller innen 21. mars.

Den fullstendige utgaven vil inkludere alt det tidligere innholdet lagt til i spillet i løpet av Early Access-fasen, sammen med masse nytt innhold, inkludert en helt ny verden fullpakket med en haug med nye fiender og bosser å hamle opp med.

Ta en titt på kunngjøringstraileren for Switch-versjonen nedenfor.

HQ
Have a Nice Death

Relaterte teksterLoading next content