Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Last of Us

HBO sin The Last of Us-serie er nå i full gang

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mange filmer og TV-serier basert på videospill-franchiser har havnet i utviklingshelvete gjennom årene, så noen av oss turte ikke å juble altfor høyt da HBO og Naughty Dog annonserte at The Last of Us skal bli TV-serie. Nå er det dog lov til å glede seg.

HBO har nemlig godkjent manuset og underskrevet en avtale for minst én sesong av Craig Mazin (skaperen av Chernobyl), Neil Druckmann (The Last of Us-spillene og en rekke Uncharted-spill) og Carolyn Strauss (en av hovedprodusentene for Chernobyl og Game of Thrones) sin The Last of Us-serie, så da er det kanskje lov å håpe på nytt om potensielle skuespillere snart også.

The Last of Us

Relaterte tekster

5
The Last of Us RemasteredScore

The Last of Us Remastered

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

Årets spill 2013 på Gamereactor har fått en real ansiktsløftning til glede for alle Playstation 4-eiere. Vi har satt karakter på The Last of Us Remastered...

The Last of Us: Left BehindScore

The Last of Us: Left Behind

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

Naughty Dog følger opp fjorårets beste spill med en utvidelse som får sjefredaktøren til å rakne i sømmene. Her er anmeldelsen av fantastiske Left Behind...Loading next content