Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Last of Us (HBO Max)

HBOs The Last of Us brukte ekte, trente sjiraffer til den scenen

Det ikoniske øyeblikket ble gjenskapt så sannferdig som mulig.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Et av de mest ikoniske øyeblikkene i hele The Last of Us: Part I er når Joel og Ellie møter vandrende sjiraffer når de ankommer Salt Lake City mot slutten av spillet. Med TV-serien (HBO Max) nå avsluttet ga den siste episoden oss akkurat det øyeblikket, og når det gjelder hvordan produksjonsselskapet så ut til å takle det så autentisk som mulig, har Variety nå avslørt at ekte, trente sjiraffer ble brukt.

Ifølge rapporten brukte scenen en rekke VFX-scener, landskap og et stedsopptak med ekte sjiraffer fra Calagary Zoo. Tilsynelatende tok teamet med seg et lite filmteam og måtte akklimatisere sjiraffene for å føle seg komfortable med å bli matet av fremmede (Pedro Pascal og Bella Ramsey).

Det endte opp med å ta en og en halv måned å forberede og deretter filme scenen, da sjiraffene måtte trenes til også å være komfortable med et kabinett som var dekket av grønne skjermpaneler. Ifølge produksjonsdesigner John Paino var dette den "mest kompliserte VFX-scenen, naturen og stedet" han noen gang har jobbet med.

Hva syntes du om det ikoniske øyeblikket i siste episode av The Last of Us' første sesong?

The Last of Us (HBO Max)

Relaterte teksterLoading next content