Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Legend of Zelda: Twilight Princess

HD-utgave av Twilight Princess på vei?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Skuffelsen blant mange Wii U-eiere var stor da Nintendo tidligere i år annonserte Zelda-spillet til konsollen likevel ikke lanseres i 2015. Spørsmålet er om Nintendo har noen planer i kikkerten for å korte ned ventetiden blant fansen.

Ryktene om en HD-utgave av Gamecube- og Wii-klassikeren The Legend of Zelda: Twilight Princess har sirkulert lenge (og nok vært en ønskedrøm for mange). Nå melder Destructoid at ryktene kan få mer vann på mølla.

Hackere på siden Wiibrew har kikket nærmere i kortene på en kommende oppdatering på Nintendos servere, og skal angivelig ha funnet en referanse til en japansk utgave av The Legend of Zelda: Twilight Princess HD. Dette kommer kort tid etter at man fant et ikon i Nintendo-nettverket som minner mistenkelig om det vestlige cover-designet til spillet fra 2006.

Slike nyheter skal som vanlig tas med store mengder salt. Tidligere i år gikk det rykter om en 3DS-versjon av spillet etter at en tysk 3DS-bruker hadde lagt inn spillet på sin StreetPass-bruker og tatt 3DS-en sin med på en Zelda-konsert i Dortmund. Samtidig virker ryktene å ha større gehalt denne gang, så det gjenstår å se.

The Legend of Zelda: Twilight Princess

Relaterte tekster

5
Zelda: Twilight Princess 3D var en spøk

Zelda: Twilight Princess 3D var en spøk

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Hvis du er en av de som har sett The Legend of Zelda: Twilight Princess 3D bli nevnt flere steder på nettet denne helgen, så kan vi nå informere om at det hele var en...Loading next content