Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Heavy Rain

Heavy Rain utsatt til 2010

Markedet for mettet i julerushet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Quantic Dream-toppsjef Guillaume de Fondaumiere (si det fort tre ganger) bekrefter ovenfor Gamesindustry.biz at det etterlengtede Playstation 3-spillet Heavy Rain ikke vil være å finne i butikkhyllene denne julen, som først planlagt.

- De fleste spillutgiverne i dag vet at det ikke er ideellt å lansere en helt ny spillserie eller en ny sjanger like før jul. Markedet er veldig fullt da, og noen spill trenger mer plass for å klare seg, sier de Fondaumiere tl den britiske spillsiden.

Noen eksakt dato er ennå ikke på plass, men vi kommer så klart tilbake så fort vi hører noe mer i saken.

Heavy Rain
Heavy Rain
Heavy Rain

Relaterte tekster

5
Heavy Rain til PS4Score

Heavy Rain til PS4

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Mange mener Quantic Dream satte en ny standard for historier og motioncapture med originalen. Vil den nye generasjonen la seg imponere?

Heavy Rain MoveScore

Heavy Rain Move

ANMELDELSE. Skrevet av Line "Hermine" Fauchald

Nyårets mest innovative spillopplevelse er en av fanebærerne for Sonys nye bevegelsekontroll. Heavy Rain er allerede et toppspill, men har det blitt bedre? Line-Hermine har dommen.

0
GR Live spiller Heavy Rain

GR Live spiller Heavy Rain

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Alle dere som er tilhengere av Quantic Dreams spesielle, men gode, Heavy Rain på Playstation 3, har nå en mulighet til å finne ut hvordan spillet tar seg ut på dagens...

0
Kommer Quantic Dream Collection i 2016?

Kommer Quantic Dream Collection i 2016?

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Quantic Dream skal slippe en samling kalt Quantic Dream Collection til Playstation 4, og nå har denne dukket opp på sidene til den franske delen av nettbutikken Amazon....Loading next content