Norsk
Gamereactor
lifestyle

Heineken har laget en telefon som skal gjøre deg mer sosial.

The Boring Phone er en enkel telefon som er laget for å oppmuntre til kontakt i det virkelige liv.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi vet alle hvordan det er å dra ut på byen og treffe venner i disse dager. Takket være smarttelefonene våre, som bokstavelig talt gjør alt du kan ønske at de skal gjøre, er det veldig lett å bli distrahert og utsette ting i stedet for å nyte selskapet du har med deg. Heldigvis har Heineken tatt på seg oppgaven med å løse dette problemet.

Ølprodusenten har slått seg sammen med gatekulturmerket Bodega for å skape det som kalles The Boring Phone. Telefonen kalles slik fordi den har reduserte tekniske funksjoner og er ment å oppmuntre folk til å nyte tiden sammen med andre ved å være frakoblet internett og bare kunne sende meldinger og ta imot samtaler.

The Boring Phone har et batteri som oppgis å kunne holde seg i standby i en uke, i tillegg til 20 timers taletid. Den har også en gjennomsiktig design som får den til å se ut som om den kommer fra tidlig 2000-tall.

For de som ikke ønsker å kjøpe en av disse telefonene, lanserer Heineken en kjedelig app i juni, slik at man kan koble av og nyte et fysisk og nærværende liv igjen.

Dette er en annonse:
Heineken har laget en telefon som skal gjøre deg mer sosial.


Loading next content