Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
FIFA 20

Hele Norge inviteres til FIFA 20-turnering

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå har altså all fotball i Norge blitt lagt på is, noe som gjør at man skulle tro Norges Fotballforbud og fotballelskere får ganske lite å kose seg med. Heldigvis finnes en løsning.

NFF inviterer nemlig til en FIFA 20-turnering på PlayStation 4. Siden coronaviruset herjer snakker vi selvsagt om en tunering som utelukkende er på internett. Gruppespillet starter allerede klokken 10.05 på onsdag den 18. mars, og om du ønsker å være med må du melde deg på hos våre venner i Gamer.no senest fem minutter før det.

Her er det også greit å bemerke at vi ikke snakker om FIFA Ultimate Team-lag, men de vanlige lagene. Slik stiller alle i utgangspunktet likt. Dermed passer det også godt at Mats Theie Bretvik, efotball-ansvarlig hos NFF, spesielt oppfordrer jenter til å melde seg på siden de nå stiller med samme forutsetninger og at sporten i disse dager er meget mannsdominert. Premier som en signert landslagsdrakt og andre "NFF-effekter" høres da ikke så ille ut heller.

Vil du være med?

FIFA 20

Relaterte tekster

0
FIFA 20Score

FIFA 20

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Daniel har bevegd seg fra is til gress for å ta en nærmere titt på årets FIFA-spill.Loading next content