Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
WWE 2K23

Hele WWE 2K23-listen avslørt

Stort sett alle de nåværende bryterne du kan be om og mange legender.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Med en måned igjen til utgivelsen av WWE 2K23 har Visual Concepts og 2K Sports nå bestemt seg for at det er på tide å avsløre hele bryterlisten for spillet. Den inkluderer nesten alle de nåværende bryterne i WWE, flere NXT-superstjerner, samt haugevis av legender med den udødelige Hulk Hogan i spissen.

Hvis du av en eller annen grunn føler at det ikke er nok og trenger mer vil det også være karakterpakker ved lansering for å kjøpe når WWE 2K23 slippes 17. mars. Gå over hit for å sjekke ut hele listen og være forberedt på å sette det rullehjulet ditt i arbeid: det er en lang liste.

HQ
WWE 2K23

Relaterte tekster

0
WWE 2K23Score

WWE 2K23

ANMELDELSE. Skrevet av Johan Vahlström

Tightsen er på, brystmusklene er oljet, ringtauene strammes og nå kan shenanigans begynne. Johan har fått tilbud om å bryte i en WWE 2K-serie som virkelig er tilbake i bransjen...Loading next content