Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Killzone 3

Helghast Edition av Killzone 3

Samlerutgave med Helghast-hjelm

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sony har vist frem en spesialutgave av Killzone 3, navngitt Helghast Edition. En del bonuser medfølger, best av alt den autentiske Helghast-hjelmen som uten tvil vil sette på plass både familie og venner.

Foruten hjelmen og spillet følger det også med en liten Cloaking Helghast Marksman-figur, en bakomfilm og en bok med konsepttegninger. En liten papirslipp bak omslaget lar deg laste ned spillets lydspor, et tema, en samling med Killzone 2-brett og dobbel XP i ditt første flerspillerdøgn.

Hittil har vi kun en amerikansk pris på pakken, lydende 130 dollar (cirka 700 kroner). Bygg dere et alter og be om at spesialutgaven slippes her i Norge også.

Killzone 3

Relaterte tekster

Killzone 3Score

Killzone 3

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Beintøff, dramatisk og overdreven actionopplevelse. Guerrilla Games har laget et helstøpt spill som fans av sjangeren kommer til å elske...Loading next content