Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Wreckfest

Helsprøe Wreckfest kommer til konsollene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vanligvis handler bilspill om å få kontroll over bilene, finne den korteste linjen og sette den raskeste tiden, men i Wreckfest skal du bare ha det gøy ved å ødelegge så mye som mulig.

Bugbear Entertainments destruktive bilspill har vært tilgjengelig til PC i en uferdig utgave på Steam Early Access siden januar 2014, men nå kan utvikleren avsløre at det også kommer til Playstation 4 og Xbox One i 2017.

Vi antar at dette innebærer at Wreckfest skal lanseres i sin ferdige form til neste år, men det gjenstår å se. De som velger å forhåndsbestille på lenken over, blir lovet tilgang til en kommende beta-test.

HQ
Wreckfest

Relaterte tekster

5
Wreckfest 2019Score

Wreckfest 2019

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Gjørme, bilcross, kollisjoner og rockemusikk. Daniel har tatt en tur innom alt i Wreckfest på konsoll.

1
THQ Nordic kjøper opp to nye studioer

THQ Nordic kjøper opp to nye studioer

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

THQ Nordic har utvidet ganske aggressivt i det siste, og nå har det kjøpt opp enda flere studioer. Det finske studioet Bugbear Entertainment (FlatOut, Wreckfest) har...

1
Se oss spille Wreckfest

Se oss spille Wreckfest

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Wreckfest har endelig blitt lansert for fullt på PC, etter flere år i Early Access, hvor finske Bugbear har justert og finpusset kræsjefysikken til det ypperste....Loading next content