Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Gears of War 3

Hemmelig våpen i Gears of War 3

Skyt Locust og Lambent med hønsepistol

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For å gi den mest innbitte fansen noen ekstra godbiter å kose seg med legger mange utviklere inn skjulte hemmeligheter, såkalte Easter Eggs, i spillene sine.

Dette gjelder også Gears of War 3-utvikler Epic Games, og ett av de sprøeste påskeeggene i nevnte spill er et hemmelig våpen ved navn Cluckshot. Cluckshot er langt fra noe vanlig våpen, faktisk er det en variant av Boomshot-våpenet der du fyrer av levende høns med pirathatter.

Å anskaffe seg dette våpenet er imidlertid ingen enkel prosedyre, og innebærer en lang rekke krav som må oppfylles. Heldigvis har spillsiden Gamefront tatt seg tiden til å beskrive hvordan man går frem, samtidig som de har laget en liten video for anledningen.

Lykke til på hønsejakten!

Gears of War 3
Tom for kuler? Ikke noe problem, bruk høna!

Relaterte tekster

Gears of War 3Score

Gears of War 3

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Gears of War er større, vakrere og mer spektakulært enn noensinne, og selv ikke en pinlig svak historie og få overraskelser kan hindre meg å anbefale dette...Loading next content