Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle

Her er Aston Martin DB12

"Verdens første Super Tourer".

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Aston Martin lovet nylig en ny DB-bil, og bemerket også at det ville være et kjøretøy som ikke ville passe inn i GT-kategorien (grand tourer) som "Grand er ikke nok". Vel, den britiske bilprodusenten har nå løftet teppet på denne nye DB, og avslørte at det vil være "verdens første Super Tourer".

Kjent som Aston Martin DB12, ønsker denne bilen å ringe inn en ny æra for produsenten som den "første av sin neste generasjon sportsbiler". Det vil bli drevet av en 4.0-liters V8 twin-turbo-motor som gjør at bilen kan klokke en toppfart på 202 mph, alt mens du gjør 0-60 mph på 3,5 sekunder.

Med et eksteriør som kan tilpasses gjennom Aston Martins Q-plattform, og et interiør som har Bowers & Wilkins-høyttalere, Alcantara og Bridge of Weir tekstiler og skinn, alt på toppen av en oppgradert infotainment-pakke som støtter Apple CarPlay og Android Auto, er DB12 mildt sagt et slående kjøretøy.

Du kan lese mer om bilens detaljer og spesifikasjoner i pressemeldingen her, med DB12 satt til å gjøre sine første leveranser i Q3 2023.

Dette er en annonse:
Her er Aston Martin DB12
Aston Martin


Loading next content