Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Her er BLAST Premiers planer for CS:GO-sesongen 2023

Turneringsarrangøren har satt datoer og annonsert kringkastingsplaner for vår- og høstsesongen og verdensfinalen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du har lurt på nøyaktig hva BLAST Premier har planlagt for 2023 Counter-Strike: Global Offensive-sesongen, har turneringsarrangøren nå svart på disse spørsmålene ved å avsløre sin offisielle tidsplan for året.

Som vi kan se på bildet nedenfor, starter sesongen neste uke når vårsesonggruppene finner sted mellom 19.-29. januar som et arrangement i studio. Dette vil bli fulgt opp av online Spring Showdown mellom april 12-16, alt før vårfinalen mellom 7.-11. juni, som vil bli avholdt på en arena.

Etter dette vil alle øyne være på høstsesongen, som starter med grupper i studio i juli (13-23). Dette vil bli etterfulgt av online Showdown som finner sted mellom 4. og 8. oktober, og avsluttes med den arenabaserte høstfinalen 22.-26. november.

Året avsluttes med verdensfinalen, som også vil bli avholdt på en arena og vil bli satt til 13.-17. desember.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content