Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Modern Warfare II

Her er braketten for Call of Duty Leagues tredje Major i 2023

Turneringen vil bli avholdt i Texas denne helgen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Call of Duty League har beveget seg gjennom 2023-sesongen i lett hastighet. Fra og med desember 2022 ser den fremste esportsligaen allerede ut til å avslutte sin tredje av fem Majors denne helgen, og vi har bare så vidt startet mars i år. Men uansett hvor fort sesongen går, har vi en Major å se frem til denne helgen, og til dette formål har CDL gitt ut braketten for akkurat den turneringen.

Sett til å bli arrangert av OpTic Texas og holdes på Esports Stadium Arlington mellom 9. og 12. mars, kan braketten for arrangementet, som inkluderer de første kampene for vinnerbrakettlagene, og til og med har plasseringer for taperbrakettene, bli funnet nedenfor.

Call of Duty: Modern Warfare II

Når det gjelder hvor du fanger Call of Duty League's tredje Major i 2023, vil turneringen være synlig på Twitch, med det første spillet mellom New York Subliners og Toronto Ultra som er satt til 18:30 GMT / 19:30 CET torsdag 9.

Relaterte teksterLoading next content