Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Pokémon Sun/Moon

Her er datoene for VM i Pokémon

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

The Pokémon Company International har offisielt annonsert datoene og stedet for årets VM i Pokémon. Dette skal skje i Anaheim i den amerikanske delstaten California fra 18. til 20. august. Da skal ivrige lommemonsterfans møtes i både kortspill og dataspill.

Det skal konkurreres i Pokémon Sun and Moon og Pokémon Trading Card Game, og premiepotten er totalt på svimlende 4,17 millioner kroner.

Før den tid skal det avholdes en internasjonal turnering i Indiana Convention Center i Indianapolis i slutten av juni, og her kan man ta med seg verdifulle poeng inn i verdensmesterskapet.

Mer informasjon finner du på Pokémon-siden.

Pokémon Sun/Moon
Photo: The Pokémon Company International

Relaterte tekster

Pokémon Sun/MoonScore

Pokémon Sun/Moon

ANMELDELSE. Skrevet av Juan A. Fonseca

I forbindelse med at Pokémon fyller 20 år hos Nintendo, kommer det som også er det som er det beste spillet i serien...

0
Her er datoene for VM i Pokémon

Her er datoene for VM i Pokémon

ESPORTSTEKST. Skrevet av Tor Erik Dahl

The Pokémon Company International har offisielt annonsert datoene og stedet for årets VM i Pokémon. Dette skal skje i Anaheim i den amerikanske delstaten California fra...

2
Gamereactors store julekalender - Luke 5

Gamereactors store julekalender - Luke 5

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det er mandag morgen, og det er fortsatt mørkt ute. Det er lett å tenke at ingenting kan redde denne dagen, men vi i Gamereactor har lyst til å gjøre et forsøk. Takket...Loading next content