Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo Infinite

Her er de nye kartene for Halo Infinite - Sesong 3: Echoes Within

Den nye sesongen starter neste uke.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Neste uke er en flott uke å komme tilbake til Halo Infinite, da Sesong 3: Echoes Within starter og introduserer mye nytt innhold. Det desidert viktigste er de tre kartene; Chasm og Cliffhanger (Arena), og til slutt Oasis (Big Team Battle).

Slik beskrives disse av 343 Industries' Multiplayer Level Designer Cliff Schuldt, på Halo Waypoint:

Chasm er det du ville fått hvis du tok Boarding Action fra Halo: CE og satte inn noen Grappleshots, noe som er like morsomt som det høres ut.

Cliffhanger er satt til et ONI-svart sted på toppen av et fjell, også med mannskanoner for maksimal svimmelhet!

Oasis er en mosh pit av ren kjøretøymoro for BTB, og den har en fantastisk skybox med et Forerunner-skip som terraformerer ørkenmiljøet rundt seg.

Nå har vi også fått en forhåndsvisningstrailer som viser disse frem. I tillegg til nye kart legger Echoes Within også til Escalation Slayer og andre ting, og starter 7.

HQ
Halo Infinite

Relaterte tekster

0
Halo Infinite (Flerspiller)Score

Halo Infinite (Flerspiller)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Flerspilleren i Halo er hellig, men etter å ha levd i årevis som en frafallen Halo-entusiast, kan 343 Industries få meg til å tro igjen?

0
Halo Infinite (Kampanjen)Score

Halo Infinite (Kampanjen)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Etter en skuffende presentasjon av kampanjen i fjor ble Halo Infinite utsatt et helt år. Er det sant det de sier om den som venter på noe godt?Loading next content