Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
NYHET - SPONSET INNHOLD

Her er hvorfor du bør være spent på Resident Evil 4

Capcoms nyeste remake er nesten her og vi går inn på hvorfor du bør holde øynene åpne for det.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Det er ikke så lenge til Capcom slipper sin remake av Resident Evil 4. Survival horror-tittelen kommer til PC, PS4, PS5 og Xbox Series-konsoller 24. mars, og vil gi en modernisert versjon av spillet, forsterket med slående grafikk og kvalitetsytelse.

Med denne gjenskapte versjonen i tankene og som kommer snart, har vi sett på en rekke forskjellige grunner til hvorfor du bør være spent på Resident Evil 4, og har laget en hendig video for å utforske nettopp det.

I den snakker vi om fortellingen, de velkomne nye funksjonene og forbedringene, hvordan Capcom har bygget på og endret spillets atmosfære, og noen få andre områder, så sørg for å ta en titt for å finne ut hvorfor du bør holde øynene åpne for Resident Evil 4 i mars.

HQ
Resident Evil 4

Relaterte tekster

3
Resident Evil 4Score

Resident Evil 4

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Vi har endelig kommet full sirkel, og tittelen som revolusjonerte sjangeren er tilbake - denne gangen med nøkkelringer.Loading next content