Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mortal Kombat 1

Her er innholdet i hver enkelt utgave av Mortal Kombat 1

Du kommer til å svi et ganske stort hull i lommeboka hvis du vil ha en Liu Kang-statue.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går så vi den store og strålende avsløringen av Mortal Kombat 1, med en CGI-trailer som bekreftet noen av spillets karakterer, sammen med beta og utgivelsesdato.

Noen ting som ikke ble bekreftet i traileren ble imidlertid skissert i en ny FAQ fra NetherRealm, for eksempel hva vi får i Standard, Premium og Kollector's Editions.

Standard Edition vil koste deg $69,99. Ett trinn opp gir deg et prispunkt på $109.99 for Premium Edition, som gir deg tidlig tilgang til spillet, 1,250 Dragon Krystals og Kombat Pack, som gir deg 6 flere karakterer og 5 Kameo-krigere som kommer etter lanseringen.

Den mest eksklusive av dem alle er Kollector's Edition, som kommer med 1,450 ekstra Dragon Krystals, alt det andre innholdet i Premium Edition, et metallcover, tre kunsttrykk og en Liu Kang-statue sammen med et skin inspirert av den skulpturen. Alt dette vil koste deg $249,99. Kollector's Edition blir kun tilgjengelig for PS5 og Xbox Series.

Mortal Kombat 1 lanseres 19. september 2023.

Mortal Kombat 1

Relaterte tekster

0
Mortal Kombat 1Score

Mortal Kombat 1

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

NetherRealms fightere er tilbake for å sparke rumpe på blodigst mulig måte i et helt nystartet univers. Jonas har sjekket ut om det lever opp til potensialet...Loading next content