Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Bayonetta 2

Her er litt eksklusivt gameplay fra Bayonetta 1+2 på Switch

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Både Bayonetta og Bayonetta 2 kommer til Nintendo Switch den 16. februar. Og da kommer de med noen nye funksjoner, som legger grunnlaget for det Switch-eksklusive Bayonetta 3.

Lanseringsdatoen nærmer seg med stormskritt, og nå er den så nært forestående at vi kan dele litt eksklusivt gameplay fra Bayonetta og Bayonetta 2, og vise frem hvordan de faktisk er å spille på Nintendo Switch.

Bayonetta gameplay - Central Station


Dette er den første ordentlige kampen etter prologen, og den finner sted på Vigrid Central Station. Her må vi kvitte oss med noen Applaud Archangels ved hjelp av Witch Time og Torture Attack.

HQ

Bayonetta 2 gameplay - Gomorrah


Vi bryner oss på Devourer of the Divine-dragen Gomorrah i det han angriper byen.

HQ
Bayonetta 2

Relaterte tekster

1
Bayonetta 1 og 2 til SwitchScore

Bayonetta 1 og 2 til Switch

ANMELDELSE. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Klør du i fingrene etter Bayonetta 3? Får du ikke sove om natten i påvente av et nytt mesterverk fra Platinum Games? Her er en gladnyhet til deg som eier en Switch!

Bayonetta 2Score

Bayonetta 2

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Den sprøeste heksa i gata er tilbake for å rundjule alt på sin vei. Vi har mørbanket både engler og demoner for å sette den magiske karakteren...

0
Klokken 16 på GR Live - Bayonetta 1 + 2

Klokken 16 på GR Live - Bayonetta 1 + 2

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Heksen Bayonetta har gjort comeback på Nintendo Switch med porteringer av de to første spillene. Dette skjer så klart i forkant av at Bayonetta 3 kommer til konsollen en...

0
Ny Bayonetta-amiibo annonsert

Ny Bayonetta-amiibo annonsert

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

På denne dag for to år siden kunne japanske spillkunder skaffe seg Platinum Games sitt Bayonetta 2 til Wii U, og denne merkedagen vil utvikleren gjerne vie litt ekstra...Loading next content