Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon Go

Her er månedens Pokémon Go-events

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi trer inn i en ny måned, og Niantic har nylig detaljert noen av eventene som finner sted i Pokémon Go i februar. Sammen med de vanlige femstjerners raidene, Research Encounters og Spotlight-timer, vil det også være et spesielt valentinsdagsevent.

Først av alt vil du møte på elskbare Snorlax under Research Encounters fra 1. februar til 1. mars. Johtos legendariske hunder vil også dukke opp i femstjerners raids denne måneden, og det samme gjelder Latias og Latios og de tre legendariske fuglene. I Mega Raids finner vi også Mega Ampharos, Mega Houndoom, Mega Pidgeot samt Mega-utviklede versjoner av Kanto-starterne.

Det kanskje mest interessante er valentinsdags-baserte Love Cup, som finner sted mellom 8. og 15. februar i Battle League. Reglene her er at du kun kan bruke pokémon som er rosa eller røde med en CP over 1,500. Også, for å feire valentinsdagen, vil det være noen eksklusive avatar-ting tilgjengelig, og det har blitt teaset at flere lommemonstre vil debutere i Pokémon Go.

Ekans, Luvdisc, Miltank og Pikachu får også ekstra oppmerksomhet denne måneden, da de kommer til å dukke opp oftere på kartet. Du finner deres Spotlight-timer nedenfor:


  • Tuesday, February 2, 2021: Ekans will be in the spotlight, and you'll earn twice the XP for evolving Pokémon.

  • Tuesday, February 9, 2021: Miltank will be in the spotlight, and you'll earn twice the Stardust for catching Pokémon.

  • Tuesday, February 16, 2021: Luvdisc will be in the spotlight, and you'll earn twice the XP for catching Pokémon.

  • Tuesday, February 23, 2021: Pikachu will be in the spotlight, and you'll earn twice the Candy for catching Pokémon.

Alle detaljene om månedens events finner du her.

Pokémon Go

Relaterte tekster

6
Pokémon GoScore

Pokémon Go

ANMELDELSE. Skrevet av Terje Mardon Kello

Terje tok jobben med å anmelde det største sensasjonsspillet vi har sett i nyere tid, kanskje noen sinne. Men er egentlig Pokémon Go så bra som populariteten antyder?

0
Alola inntar Pokémon Go i morgen

Alola inntar Pokémon Go i morgen

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

I går var den årlige Pokémon Day og i den forbindelse hadde The Pokémon Company litt nytt å dele. Selv om annonseringen av 9. generasjon lett er den største nyheten fra...Loading next content