Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Her er parentesen for Six Invitational 2023-finalen

Den årlige, fremste Rainbow Six Siege-turneringen avsluttes denne helgen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter et par uker med spennende konkurranse, avsluttes den årlige og fremste e-sportturneringen Rainbow Six: Siege, Six Invitational, denne helgen. I forkant av sesongen som avsluttes om et par dager, har Ubisoft delt braketten for de siste spillene, og du kan finne hvem som fortsatt er i gang for brorparten av premiepotten på 3 millioner dollar nedenfor.

Finalen starter i ettermiddag, når Wolves Esports tar på seg G2 Esports for en plass i semifinalen i nedre brakett. Dette vil bli etterfulgt av KOI mot Astralis for den andre plassen i den semifinalen. Når disse spillene er fullført, vil Oxygen Esports ta på seg w7m esports for den første plassen i Grand Final, med taperen som flytter til Lower Bracket Final og venter på seieren i semifinalen.

Lørdagens kamper avsluttes med Wolves eller G2 mot KOI eller Astralis semifinale, før vinneren av dette tar på seg taperen av Oxygen/w7m.

Da vil alles øyne være rettet mot Grand Final på søndag, satt til 20:30 GMT / 21:30 CET, hvor vinneren av Oxygen/w7m tar imot den som overlever den nedre braketten.

Få med deg alt det som kommer her, og sørg for å også stille inn på Rainbow Six: Siege Year 8-panelet, som vil bli avholdt før Grand Final på søndag.

Rainbow Six: Siege

Relaterte tekster

6
Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Mai

Det nye Rainbow Six fokuserer sylskarpt på samarbeid, og har du venner å spille med tilbyr det en intens og annerledes opplevelse. Vi har satt karakter...Loading next content