Norsk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Her er Rainbow Six: Siege Manchester Major Play-Ins-braketten

Den første fasen av turneringen starter denne uken.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har vært noen flotte år for esportshandling i Storbritannia, ettersom vi har sett Dota 2 komme til Birmingham, League of Legends i London i fjor, Pokémon World Championships i landet nylig, og fremtiden vil se League of Legends Worlds komme til London, BLAST Premier Spring Finals også, og en Rainbow Six: Siege Major i Manchester.

Sistnevnte turnering starter denne uken, og med det i bakhodet har Ubisoft nå lagt ut braketten for turneringens Play-In -scene. Fasen finner sted mellom 15. og 16. mai, og vil se åtte lag kjempe om plasser i den 16-lags sveitsiske formatetappen som følger. Med det som snart starter, her er hvem som skal konkurrere i Play-Ins.


  • Spacestation vs. Team Cruelty

  • Bleed vs. CAG

  • FearX vs. Geekay Esports

  • Team Liquid vs. G2 Esports

Bare fire av disse lagene vil gå videre til neste fase, noe som betyr at fire lag vil reise hjem om noen dager. Når det gjelder når de to andre fasene skal holdes, er den andre fasen satt til 19.-22. Mai, og den siste fasen er planlagt til 24.-26. Mai.

Rainbow Six: Siege

Relaterte tekster

6
Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Mai

Det nye Rainbow Six fokuserer sylskarpt på samarbeid, og har du venner å spille med tilbyr det en intens og annerledes opplevelse. Vi har satt karakter...Loading next content