Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Street Fighter 6

Her er spillene som vil være på EVO2023

Alle de kjente ansiktene og et par overraskelser også.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

EVO-turneringen er en av årets største begivenheter for kampspillfans. Det er der de beste i en haug med kampspill går for å teste sin makt mot konkurransen.

Vanligvis foregår EVO rundt sommeren, men det betyr ikke at hype-toget ikke allerede kan forlate stasjonen. Kampspillene som vil være på hovedscenen på EVO2023 har blitt avslørt, som vist i Twitter-innlegget nedenfor.

Det er de forventede spillene som har vært en del av turneringen i årevis som Mortal Kombat 11, Tekken 7 og Dragon Ball FighterZ. Det er også en stor overraskelse i form av Street Fighter 6, som ikke engang er ute ennå, men bør slippes når EVO ruller rundt.

For de som lurer på hvor Super Smash Bros er, har det dessverre ikke vært en del av EVO-turneringen siden i fjor, da Nintendo bestemte seg for å lage sin egen turnering.

Hva synes du om EVO-listen? Bør det være flere spill på denne listen?

Street Fighter 6

Relaterte tekster

1
Street Fighter 6Score

Street Fighter 6

ANMELDELSE. Skrevet av Michael Breien

Velkommen, nye spillere! Alle er invitert til lanseringen av slåssespillsjangerens nye standard.Loading next content