Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Her er tidsplanen for Blast Premier World Finals

Den store turneringen sparkes i gang om en uke.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er nesten på tide for konkurransedyktige Counter-Strike: Global Offensive å kalle det slutter for året. Men før den tid kommer, er det en siste turnering å komme i bøkene, med det som BLAST Premier World Finals. Denne store begivenheten starter neste uke, den 14. desember, og før den datoen har BLAST delt tidsplanen.

14. desember vil gruppespillet finne sted, med dette etterfulgt av gruppespill knockouts 15. desember. Etter dette vil alles øyne være rettet mot kvartfinalene 16. desember, foran semifinalene og finalen henholdsvis 17. og 18. desember.

For å få en ide om når hvert lag skal spille mot hverandre, sjekk ut tidsplangrafikken nedenfor for å finne all informasjon og nøyaktige tider for hver kamp.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content