Norsk
NYHET - SPONSET INNHOLD

Her er video og spørsmål nr. 3 i Assassin's Creed:Origins-konkurransen vår!

Se videoene, svar på spørsmålene og vinn fete premier!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Spørsmål 3: Hvis du kunne designe din egen utvidelse til Assassin's Creed: Origins, hva skulle den hett, og hvor skulle den ha foregått?

HQ

Spørsmål 2: Bayek støter på mange overnaturlige fiender i Curse of the Pharaohs - hvis du skulle designe din egen fiende, hvordan skulle den sett ut, og hva ville du kalt den?

HQ

Spørsmål 1: I Assassin's Creed: Origins handler det om at få fingrene i fete våpen. Hvis du skulle lage ditt eget våpen i spillet, hva skulle det så hett, og hvordan skulle det fungert?

HQ

Ubisoft lovet allerede før Assassin's Creed: Origins kom ut i fjor, at de hadde store planer for utvidelser til spillet. Her snakker vi ikke småtterier, men ordentlige utvidelser som tilføyer nye historier, nye oppgaver og nye landområder til spillet.

I morgen kommer den andre store utvidelsen ut, The Curse of the Pharaohs, og vi har valgt å feire utgivelsen med en stor konkurranse, hvor du har muligheten til å vinne kule premier.

Vi har nemlig fått tak i et par Ubicollectibles' Bayek- og Aye-statuer, og disse kan du vinne ved å svare på de to spørsmålene konkurransen betsår av. Det første spørsmålet, samt den første videoen som forteller litt om Curse of the Pharaohs, finner du i toppen av nyhetssaken.

Vi gleder oss til å lese besvarelsene deres, for vinneren velges ut fra hvordan dere svarer på spørsmålet.

Under kan du se noen filmsnutter fra både The Hidden Ones og Curse of the Pharaoh, og trenger du et dypere innblikk før du gir deg i kast med utvidelsen selv, kan du jo lese forspillet vårt, som du finner her.Og her kan du lese mer om The Hidden Ones.

HQ
HQ
Assassin's Creed: Origins

Relaterte tekster

Assassin's Creed: Origins - The Hidden OnesScore

Assassin's Creed: Origins - The Hidden Ones

ANMELDELSE. Skrevet av Bengt Lemne

Bengt dro tilbake til Egypt, og man kan vel trygt si at han kom tilbake med litt brunfarge. Spørsmålet er hvor mye lenger han ønsker å gjøre det samme i de solfylte omgivelsene.

Assassin's Creed: OriginsScore

Assassin's Creed: Origins

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Origins passer ikke bare fordi det er starten på historien, men også fordi det er starten på en ny, bedre epoke i en serie som har slitt de siste årene.



Loading next content