Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Yoku's Island Express

Her er videoanmeldelsen vår av Yoku's Island Express

Vi tar en nærmere titt på det sjarmerende pinpall-inspirerte plattform-spillet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Yoku's Island Express er et sjarmerende plattformspill om en liten gjødselbille som prøver å navigere rundt på en tropisk øy, samtidig som han er knyttet til en ball. Heldigvis er øya full av flippere som gjør det å komme seg rundt til en fryd, og som er veldig hjelpsomme når Yoku trenger å komme seg til litt vanskelige steder. For en mer detaljert evaluering av spillet kan du sjekke ut Odd Karstens anmeldelse av spillet her, men nedenfor finner du en liten videoanmeldelse som gjengen i GRTV har mekket sammen.

Har du fått prøve Yoku's Island Express selv ennå? Hva synes du?

HQ
Yoku's Island Express

Relaterte tekster

0
Yoku's Island ExpressScore

Yoku's Island Express

ANMELDELSE. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

Posteresonkel, posterestante, eller posterodactyl? Billen Yoku tar på seg alle utfordringene i dette megasjarmerende pinball-aktige spillet.

0
Vi spiller Yoku's Island Express

Vi spiller Yoku's Island Express

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

I tirsdagens utgave av GR Live prøvde vi oss på det ultra-sjarmerende pinball-eventyret Yoku's Island Express, og hadde det skikkelig kos med det. En annen som har kost...

0
Yoku's Island Express får nydelig cover

Yoku's Island Express får nydelig cover

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Nylig møtte vi utviklerne i Villa Gorilla og fikk spille litt av det kommende Yoku's Island Express, som virker som et supersjarmerende plattformeventyr. Nå har vi også...Loading next content