Norsk
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed: Origins

Her er vinneren av Assassin's Creed Origins-konkurransen vår

Og det er Norge som stikker av med seieren denne gangen!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den siste tiden har vi hatt en stor Assassin's Creed: Origins-konkurranse gående, hvor det var mulig å vinne to fete figurer fra spillet. Etter tre videoer med tre påfølgende spørsmål, og mange gode besvarelser, har vi endelig funnet en vinner!

Det ble Ladmaro som stakk av med seieren denne gangen, med følgende svar:

Spørsmål 1:

Et våpen inspirert av kusarigama. Hvor det er et kjede hvor det befinner seg en sigd i en ende, og en slags stål lampe/lykt i den andre. Sigden vil kunne påføre bleeding damage, mens stål lykten vil kunne påføre brannskader. Våpnet ville fått navnet "Chain of Ra" som var en solgud i det gamle Egypt. Å angripe med våpenet innebærer å svinge den flammende stål lykten i en stor sirkel over hodet, og så piske den fremover for å forkaste motstanderens spyd, sverd eller annet våpen, eller immobilisere armer eller ben. Fint og bruke når man er omringet. Våpnet i "overpower mode" vil øke brannskaden, og flammen vil endre farge til blå.

Spørsmål 2:

Jeg ville nok hatt en skapning som skjuler seg i Egypt's dype sandtepper. En gigantisk orm lignende tusenbein med et gigantisk gap som kan sluke i seg mengder med sand (dette vil skape en strømvirvel i sanden om den befinner seg under sanden). Gapet har flere rader med skarpe tenner som dekker hele munnens omkrets. Som en tusenbein, så har den flere rader med ben sånn at den kan bevege seg raskere på overflaten. På grunn av dens størrelse og hurtighet over og under sanden, så er Bayek's hest/kamel en essensiell faktor for å komme ut levende eller seirende. Skapningen ville jeg nok kalt for "alramal almultahima" som er arabisk/egyptisk, og betyr "Sand sluker" eller "Sand fjerner".

Spørsmål 3:

Utvidelsen ville jeg gitt navnet "Isle of the Gods", og den ville handle om at Bayek blir angrepet, kidnappet og plassert på en stor ubebodd øde øy. Bayek vil miste alt av gear og må lage våpen utifra materialer man finner, man må også overleve et uvanlig dyrelivet som øya inneholder, som ikke hører til på en slik øy. Samtidig som været og tiden oppfører seg utenom det vanlige. Øya er egentlig et tilbedelse sted for forskjellige Guder, og Bayek er blitt satt på forskjellige prøvelser. Bayek må overleve og grave dypere inn i øya's hemmeligheter for å utfolde hva det er som skjer.

Vi har tatt kontakt med vinneren, og premien vil bli sendt i posten snarest. Gratulerer så mye!

Assassin's Creed: Origins

Relaterte tekster

Assassin's Creed: Origins - The Hidden OnesScore

Assassin's Creed: Origins - The Hidden Ones

ANMELDELSE. Skrevet av Bengt Lemne

Bengt dro tilbake til Egypt, og man kan vel trygt si at han kom tilbake med litt brunfarge. Spørsmålet er hvor mye lenger han ønsker å gjøre det samme i de solfylte omgivelsene.

Assassin's Creed: OriginsScore

Assassin's Creed: Origins

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Origins passer ikke bare fordi det er starten på historien, men også fordi det er starten på en ny, bedre epoke i en serie som har slitt de siste årene.Loading next content