Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Assetto Corsa Competizione

Her er vinneren av den nordiske finalen i Acer Predator Sim Racing Cup 2021

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For en stund siden startet konkurransen Acer Predator Sim Racing Cup 2021, som er en global turnering der simracere over hele kloden kjemper om en plass i den store internasjonale finalen. I slutten av forrige uke ble de nordiske finalene avholdt, hvor det utover finaleplassen også var en rekke øvrige premier på spill.

Den nordiske vinneren kunne derfor se frem til å få klørne i det ettertraktede Sim Racing Cup -trofeet, samt en Acer Predator Orion 3000-PC og en gamingmonitor.

Og det ble Philip Engmann, som med fullt trykk på gassen kjørte seieren i hus, etterfulgt av Frederik Lauridsen og Mikkel Hansen, som rundet av det virtuelle podiet. Den nordiske finalen ble kjørt på den legendariske Monza-banen, og det er også her Philip Engmann den 30. mai klokken 14:15 skal konkurrere om det internasjonale trofeet.

Her får vinneren en helt unik mulighet til å bli en del av det talentfulle R8G-esportlaget, som er under ledelse av den tidligere Formel 1-føreren Roman Grosjean og teller noen av verdens beste simracere.

Du kan se resultatene samt reprise av vår stream fra den intense nordiske finalen nedenfor.

Assetto Corsa Competizione
HQ

Relaterte teksterLoading next content