Her er vinneren av den nordiske finalen i Acer Predator Sim Racing Cup 2021

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For en stund siden startet konkurransen Acer Predator Sim Racing Cup 2021, som er en global turnering der simracere over hele kloden kjemper om en plass i den store internasjonale finalen. I slutten av forrige uke ble de nordiske finalene avholdt, hvor det utover finaleplassen også var en rekke øvrige premier på spill.

Den nordiske vinneren kunne derfor se frem til å få klørne i det ettertraktede Sim Racing Cup -trofeet, samt en Acer Predator Orion 3000-PC og en gamingmonitor.

Og det ble Philip Engmann, som med fullt trykk på gassen kjørte seieren i hus, etterfulgt av Frederik Lauridsen og Mikkel Hansen, som rundet av det virtuelle podiet. Den nordiske finalen ble kjørt på den legendariske Monza-banen, og det er også her Philip Engmann den 30. mai klokken 14:15 skal konkurrere om det internasjonale trofeet.

Her får vinneren en helt unik mulighet til å bli en del av det talentfulle R8G-esportlaget, som er under ledelse av den tidligere Formel 1-føreren Roman Grosjean og teller noen av verdens beste simracere.

Du kan se resultatene samt reprise av vår stream fra den intense nordiske finalen nedenfor.