Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Gran Turismo 7

Her er vinneren av den store Gran Turismo 7-turneringen

Etter flere ukers intens konkurranse har vi endelig en vinner, som fullførte Goodwood-banen på rekordtid.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da var tiden endelig inne, folkens. Etter mange ukers intens konkurranse i vår store turnering har vi endelig funnet en vinner. Som du kanskje husker var oppgaven å beseire Clubman+-begivenheten raskes mulig, og sette en tid på vår ledertavle.

Det er det mange av dere som har gjort, og takk til alle som har deltatt. Det er danske "Jarnel" som klarte banen raskest, og vi har verifisert hans tid på 2:38:356. Han blir tett etterfulgt av "Hairybandicoot" fra Finland med en tid på 2:40:557 og til slutt svenske "Herrnilsson10" med 2:42:983.

Jarnel vinner altså en PlayStation 5, et Thrustmastr T248, en GT7 t-skjorte og en drikkeflaske. Det er også trøstepremier til de to andre, som heller ikke er så dårlige.

Igjen, tusen takk til alle som har deltatt.

Gran Turismo 7

Relaterte tekster

3
Gran Turismo 7Score

Gran Turismo 7

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Daniel har satt seg bak rattet og tatt en titt på Polyphonys ferskeste bidrag til Gran Turismo-serien.

0
Gran Turismo 7 på PS VR2

Gran Turismo 7 på PS VR2

ARTIKKEL. Skrevet av Petter Hegevall

Vi har sittet med PS VR2-headsettet på og kjørt favorittbilene våre i Polyphonys nyeste racingtittel, og vi er mektig imponert.Loading next content