Norsk
Gamereactor
nyheter
Diablo III

Her er vinneren av Diablo III-konkurransen vår!

Norge stikker av med seieren, og den kule Diablo III-premien!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For en liten stund tilbake kjørte vi i gang en konkurranse for å feire at Diablo III: Eternal Collection nå er å få på Switch. Premien besto av en Diablo-inspirert Nintendo Switch-konsoll, en kode til spillet og en Diablo-veske til konsollen. Alt dere trengte å gjøre for å bli med i trekningen var å svare på spørsmålet: I Diablo III: Eternal Collection er det mange figurklasser - hvis du skulle finne på din helt egen, hvordan ville denne se ut?

Nå har vi lest gjennom alle svarene deres, og gud bedre her var det mye bra! Så mye bra at dere lett danket ut både svenskene, danskene og finnene. Og den heldige vinneren er Royality-indeed, som bidro med følgende svar:

"En helt egen Gerudo-class, for å feire Diablo's ankomst til Nintendo!

Med inspirasjon fra Zelda så ser jeg for meg at man kan velge mellom en kvinnelig gerudo eller en Ganondorf-ish karakter. I combat bruker man ting fra serien som gerudo-sverd og spyd, shape shifting og magi slik som Ganondorf og tvillingheksene fra OoT bruker. Kanskje til og med noen av dingsene til Link? Det er masse å låne fra Zelda-universet, så her føler jeg det bare er fantasien (og kanskje rettighetene) som setter grenser."

Gratulerer så mye til Royality-indeed!

Diablo III

Vinneren har blitt kontaktet via PM, og får premien tilsendt i posten.

Relaterte tekster

Diablo IIIScore

Diablo III

ANMELDELSE. Skrevet av Kenneth Flage

Kenneth dro til helvete og tilbake i anledning konsollanseringen av Diablo III. Har Blizzards mørke eventyr lykkes med konverteringen? Vi har satt karakter...Loading next content